Neka vaša koža zablista uz GALAS KOZMETIČKU LINIJU KREMA – PRAZNIČNO SNIŽENJE

Praznično sniženje

Piše: Redakcija

Zdrava koža lica i vrata osnovni je adut svake žene

U današnje vrijeme imperativ svake žene jeste zdrava, prirodna ljepota i naravno, zdrava i blistava koža. Svakodnevni izazovi pred kojima se nalazite, kao što su stres, nedovoljan unos vode u organizam i nedostatak svježeg zraka mogu uticati na dobrobit vaše kože. Sunce koje nam pruža životnu energiju i donosi radost, može biti i neprijatelj kože, kao i hladnoća, vjetar i isušeni zrak u prostoru.

Ovakvi uslovi mogu izazvati i dugoročnije probleme sa kožom, crvenila i različite poteškoće i nepravilnosti.

Zdrava koža lica i vrata osnovni je adut svake žene, ali ponekad nije lako dostižna. Voditi računa o kvalitetnoj prehrani, unošenju dosta vode, boravku na svježem zraku  i borbi protiv stresa neizostavan je dio brige o sebi. Tokom cijele godine je posebno važna pravilna i duboka hidratacija kože i hrana koju joj pružamo kako iznutra tako i sa vana.

Kod redovne njege lica najvažnija je  kozmetička krema. A kada su kozmetičke kreme u pitanju i njega kože lica i vrata, veoma je važno znati pravilno odabrati kremu za njegu kože.  Na tržištu većina proizvoda za njegu kože izgleda slično, ali neke formulacije su jednostavno bolje od drugih.

Stoga su vrhunski farmaceuti Galenskog laboratorija ”Galas” udružili svoja stručna znanja i iskustva te pripadnicama nježnijeg spola otkrili tajne lijepe kože lica i vrata utkanih u dvanaest visokokvalitenih kozmetičkih krema.

Korištenjem nepresušne prirodne čarolije Galas kozmetičke kreme obezbjeđuju vašoj koži novu dimenziju njege.

Zaštita kože lica i vrata kvalitetnim hranjljivim kremama učiniće da vaša koža dugotrajno ostane njegovana i prozračna.

Galas kozmetičke kreme izrađene su od odabranih prirodnih podloga i djelotovornih sastojaka, obogaćene  prirodnim uljima koja dubinski njeguju kožu lica i vrata, usporavajući proces starenje kože.

Već nakon nekoliko dana korištenja Galas kozmetičkih krema vaše lice će dobiti lijep, zdrav i njegovan izgled. Galas kreme brinu o vašoj koži kroz dvanaest krema koje daju pravu njegu svakom pojedinom tipu kože. Galas kreme pružaju elastičnost, svježinu, sjaj i prekrasnu teksturu, aktiviraju prirodan proces vlaženja kože, smanjuju osjećaj zategnutosti i nelagode i pogodne su kao podloga za šminku. Redovnim korištenjem Galas formulacije usporavaju proces starenje kože.

Svaki tip kože zahtijeva prikladan proizvod za njegu, te je od ključne važnosti kako ćete uskladiti tip kože i pravilnu njegu, a Galas kreme jednako brinu o svakom tipu vaše kože.

U periodu od 14.04. do 21.04. u svim apotekama Javne ustanove ”Apoteke Sarajevo” će biti upriličeno sada već tradicionalno praznično Bajramsko sniženje na kozmetičku liniju krema u iznosu od 20% .

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku, obradujte sebe ili vama drage osobe Galas kozmetičkim kremama na sniženju. Posjetite bilo koju prodajnu jedinicu Apoteka Sarajevo i preuzmite Vašu Galas karticu lojalnosti, gdje uz kupovinu 4 proizvoda iz Galas kozmetičke linije krema, petu kremu dobijate potpuno besplatno. Navedenu karticu možete koristiti i u periodu trajanja sniženja, odabrati četri Galas kozmetičke kreme na sniženju od 20% i petu kremu dobijate gratis.

Sve korisnike društvenih mreža također, obavještavamo da je na oficijelnim nalozima JU ”Apoteke Sarajevo” na društvenim mrežama facebook i instagram aktuelna nagradna igra Galas u kojoj možete učestvovati. Sve što je potrebno je da zapratite naloge i pratite upute za učešće. Sretne dobitnike očekuju zaista vrijedne i korisne nagrade.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti