Sin J.Lo iz filma ‘Dogodilo se na Manhattanu’ danas je neprepoznatljiv: Sada je tetovirani roker

Piše: Azra

Foto: Youtube / PrintScreen

U romantičnoj komediji iz 2002., ‘Dogodilo se na Manhattanu’, Lopez nezaboravno glumi samohranu majku i hotelsku sobaricu Marissu Venturu koju su zamijenili sa finom damom s Manhattana.

To dovodi do romantičnog susreta s Ralphom Fiennesom, koji glumi kandidata za senatora koji boravi u hotelu.

Glumac koji je glumio Tya je Tyler Posey. Rodom je iz Kalifornije, a u to vrijeme je tek došao u Hollywood. A kao novopridošlicu u Hollywoodu, rad s Lopez svakako je inspirirao Poseyja da razvije dobru radnu etiku koju je zadržao tokom karijere.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tyler Posey (@tylerposey58)

-Toliko me naučila o tome kako biti profesionalac kao glumac, ali nisam shvatio da me naučila dok nisam postao stariji. Pomislio sam: ‘Odakle mi taj moral?’ Sjetio sam se i pomislio: ‘J.Lo je uvijek bila tu na vrijeme, uvijek prisutna.’ Osoba koju najviše poštujem i najprofesionalnija osoba s kojom sam radio, otkrio je glumac.

Posey je imao prilično dobru karijeru otkako je dijelio ekran s Lopez. Ubrzo nakon ‘Dogodilo se na Manhattnu’, glumac je nastavio s nekoliko drugih filmova, uključujući sportsku dramu ‘Legendary’ s Johnom Cenom. Posey je nastavio glumiti u nekoliko TV serija, uključujući ‘Doc’, ‘Bez traga’, ‘Smallville’, ‘Braća i sestre’, ‘Lincoln Heights’, ‘Jane the Virgin’ i kasnije, ‘Now Apocalypse’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tyler Posey (@tylerposey58)

Osim što se bavi filmskim i TV ulogama, Posey je strastven prema muzici. Što se njega tiče, ne treba birati između glume i pjevanja. Posey je prilično siguran u svoju sposobnost da radi oboje.

-Želim biti poput Jareda Letoa stavljajući i glumu i muziku u prvi plan, objasnio je Posey.

Izvor: miss7.hr

(S.B.)

Pročitajte još