Novi najljepši par Hollywooda: DiCaprio u provodu sa damom za kojom uzdiše cijeli svijet

Piše: Azra

Foto: Instagram @dicapriofp_ @hellocanadamag

Čuveni holivudski srcelomac Leondardo DiCaprio (48) poznat je po tome što često mijenja djevojke, a još poznatiji po tome što one barem dvadesetak godina mlađe od njega.

O njemu se priča da napušta djevojke čim pređu 25 godina, a spisak ljepotica sa kojima je izlazio je toliko dug, da bi teško stao u jedan tekst.

Popularni Leo je sada viđen u provodu do sitnih jutarnjih sati na festivalu Koačela u Kaliforniji sa top modelom Irinom Shayk.

Ono što je mnoge začudilo je to što Irina ima 37 godina, što je barem 10 više od najstarije Leonardove djevojke.

Strani mediji prenose da su Irina i Leo na festivalu izgledali veoma bliski. Zabavljali su se cijele noći, a sa njima je bila i prijateljica poznatog glumca Stela Maksevl.

Nedavno se pričalo da Irina i njen bivši, glumac Bredli Kuper, sa kojim ima i dijete, rade na pomirenju. Međutim, poslije ovoga izgleda da je jasno da od toga neće biti ništa, prenose strani mediji.

Izvor: glossy.espreso.rs

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti