Objavljena lista 100 najseksi žena svijeta, mnoge će iznenaditi ko je na prvom mjestu

Piše: L. K. P.

Čuveni magazin Maxim objavio je svoju godišnju listu 100 najseksi žena na svijetu. Svake godine Maxim izdvaja 100 najatraktivnijih žena na svijetu, od filmske i muzičke do modne industrije, a ove godine se na vrhu te liste našla Ashley Graham, najpoznatija plus sajz manekenka.

Ashley je objavila na svom Instagramu da je izabrana za najseksepilniju ženu na svijetu, a činjenica da je jedna punija žena na vrhu liste najprivlačnijih na svijetu oduševila je mnoge, a upravo je Ashley zaslužna za to što se žene danas osjećaju udobno u svom tijelu bez obrzira na konfekcijski broj.

Žene koje se nalaze na listu nisu samo prelijepe, već su i multitalentovane, piše Maxim.

One pored ljepote imaju uspješne karijere, neke iza sebe imaju ogroman uspjeh dok su druge tek u usponu.

Na šestom mjestu našla se glumica Sejdi Sink, na sedmom pjevačica Olivia Rodrigo, na osmom glumica Isabela Merced. Deveto mjesto zauzela je glumica Joey King, a na desetom je Jodie Comer.

Dalje na listi nizale su se poznate dame kao što su Lily-Rose Depp, Zoe Saldana, Emily Ratajkowski, Cara Delevingne, Bella Hdid, Candice Swanepoel, Rosie Huntington-Whiteley, Beyonce, Ariana Grande, Dua Lipa, Taylor Swift, Rihanna, Selena Gomez, Lady Gaga i mnoge druge.

Pročitajte još