Angelina Jolie i Halle Berry udružile snage: Prva saradnja

Piše: L. K. P.

Slavne oskarovke i jedne od najljepših glumica svijeta, Angelina Jolie i Halle Berry udružit će snage u novom akcijskom trileru ‘Maude v Maude’, kojeg je, nakon intenzivnog nadmetanja, za svoj studio osvojio Warner Bros.

Angelina i Halle ne samo da će glumiti u ovom akcijskom trileru, već će isti i producirati. Scenarij je napisao Scott Mosier, a režije se primila Roseanne Liang.

Iako detalji filma nisu objavljeni, sam projekt opisan je kao kombinacija ‘Bonda protiv Bournea’ u globalnom akcijskom trileru. Nije poznato ni na kojim će lokacijama film biti sniman, no ne treba sumnjati da će zbog atraktivne glumačke postave od starta biti veliki hit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by IndieWire (@indiewire)

Ovo će ujedno biti i prva saradnja Angeline Jolie, koja je Oscara osvojila 2000. za ‘Prekinutu mladost’, i Halle Berry, koja je isti osvojila 2002. za ulogu u ‘Monster’s Ballu’. Niti jednoj od njih akcijski filmovi nisu strani, stoga će biti zanimljivo vidjeti kako se njih dvije slažu na ekranu.

Ovaj projekt od početka je privukao interes filmskih studija, pa je krenulo žestoko nadmetanje iz kojeg je kao pobjednik izašao Warner Bros. Riječ je navodno o impresivnoj ponudi od osam cifri, kakve ovih dana nisu česte.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti