Richard Gere s porodicom spreman na veliku promjenu

Piše: L. K. P.

Richard Gere ljubavnu je sreću pronašao u plavokosoj Španjolki Alejandri Silvi s kojom se odlučio pritajiti i živjeti privatniji život. Iako se ne pojavljuju često u javnosti, ponekad na društvenim mrežama pratiocima daju uvid u to kako provode dane, a samo rijetki neće shvatiti da Španija ima posebno mjesto u srcima njihove porodice. Upravo zato razmišljaju o velikom koraku!

Slobodno vrijeme ova četveročlana porodica rado provodi u Španiji, a tokom ljeta obično su u Galiciji, gdje provode vrijeme na porodićnom imanju. Povremeno su viđeni na obližnjoj plaži Bastiagueiro kako provode lijepe porodične trenutke.

Richard Gere i Alejandra Silva viđeni su u Madridu, a tamo su posjetili i renomiranu međunarodnu školu te pogledali nekoliko nekretnina u ekskluzivnoj urbanizaciji u pratnji agenta za nekretnine. S obzirom da je u ovoj priči lako povezati dva i dva, mnogi smatraju da se poznati holivudski glumac planira preseliti u glavni grad Španije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alejandra Gere (@alejandragere)

73-godišnja zvijezda i njegova 40-godišnja supruga živjeli su na ranču od 21 hektara, udaljenom 80 kilometara od New Yorka. Tamo su uživali daleko od gradske vreve New Yorka, a za njih ranč ima i posebni značaj jer su se tamo i vjenčali.

Ipak, imanje su navodno zamijenili vilom u New Canaanu, mirnom gradiću u državi Connecticut, koja je pripadala pjevaču i tekstopiscu Paulu Simonu. Tamo uživaju na 820 četvornih metara, šest soba i komadu zemlje od trinaest hektara. Također daleko od gradskog kaosa, tamo vode mirniji život okruženi životinjama, voćnjacima i idiličnim privatnim jezerom uživajući u ljubavi koja se rodila prije devet godina.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti