Pogledajte kako izgleda dom Berguzar Korel i Halita Ergenca u Londonu: Luksuz na drugi način

Piše: L. K. P.

Poznati turski glumci i bračni par Berguzar Korel (40) i Halit Ergenc (52) u braku su od 2009. godine, a njihovu sreću upotpunili su sinovi Ali i Han i kćerka Lejla.

Uprkos povremenim glasinama da u njihovom braku ima trzavica i čak preljuba, par se ne bavi tračevima i uživa u svom porodičnom skladu, a malo je poznato da oni više nisu samo stanovnici Turske.

Berguzar i Halit, naime, već neko vrijeme žive na relaciji Istanbul-London. Naime, njihov sin Ali veoma je nadaren za muziku, pa su roditelji željeli da mu pruže najbolje moguće obrazovanje.

– Ali je talentovan muzičar i, kao roditelji, moramo da učinimo sve da mu pomognemo da ostvari svoje snove – svojevremeno je izjavio njegov otac.

Zato se Ali Ergenc školuje u glavnom gradu Engleske, te su njegovi roditelji kupili luksuznu kuću u Londonu kako bi mogli da budu uz njega što češće.

Oni su odabrali raskošnu nekretninu i uređivali je polako i s ljubavlju, a turski mediji su prije oko godinu pisali da je renoviranje nove kuće Berguzar i Halita konačno završeno.

Njihov novi dom nalazi se u londonskoj četvrti Notting Hill, a Berguzar je jednom prilikom istakla da je u horoskopu Djevica i da zbog toga želi da svaku prostoriju u koju uđe učini toplim okruženjem.

I, zaista, toplina je prva asocijacija na fotografije ove kuće. Par je birao stilski, ali vrlo jednostavan namještaj, uz žute i zelene tonove. Na svakom koraku nalazi se cvijeće, a enterijer odiše udobnošću. U pitanju je odlično osvjetljena kuća s visokim prozorima, a zidovi su bijeli u svim prostorijama koje je glumica pokazala, baš kao i police.

S posebnom pažnjom i ljubavlju uređena je dječija soba u kojoj će se igrati Lejla, najmlađe dijete ovog para, a u svakoj prostorijije očigledno da su glumci pridavali mnogo pažnje detaljima.

Iako je njihov dom vrlo luksuzan, on ne izgleda kao hladne i moderne vile iz magazina o poznatima, već sve odiše porodičnom atmosferom i pokazuje da par zaista i živi onako kako tvrdi, kao sav normalan svijet, fokusiran na djecu i svoj mir.

Inače, nakon što su turski mediji javili da se ova porodica preselila u London, njihov PR je to demantovao.

– Nema govora o preseljenju u Englesku. Oni dolaze i odlaze već oko pet godina – naglasio je.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti