Ben Affleck otkrio svima šta jede Jennifer Lopez

Piše: L. K. P.

 

U emisiji ‘The Drew Barrymore Show’ često gosti otkriju neku novost ili detalj iz života poznatih i slavnih, a Ben Affleck otkrio je ponešto o prehrani svoje voljene Jennifer. Iako vježba redovno, glumica se ne vodi striktnim pravilima te nema određeni plan ishrane.

Ben Affleck i Jennifer Lopez imaju samo riječi hvale jedno o drugom, a svakim zajedničkim pojavljivanjem pokazuju da im u ljubavi cvjetaju ruže. Ben Affleck već je nekoliko puta pred svima otkrio koliko je sretan što ima takvu ženu pored sebe, a njena mu podrška puno znači.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Tokom intervjua Affleck je otkrio ponešto o prehrambenim navikama svoje voljene, a mnoge će začuditi nonšalantnost pjevačice pri izboru prehrambenih namirnica.

-Reći ću ti nešto što će te uzrujati. Jennifer jednostavno jede šta god želi. Šta god želi. Jede kolačiće, sladoled, sve, otkrio je glumac kolegici Barrymore koja u svojoj emisiji nerijetko ‘iščupa’ zanimljive činjenice o životima poznatih i slavnih.

Ipak, otkrio je da je njegova supruga prava žena od samodiscipline te da provodi puno vremena vježbajući. Ima stvarnu radnu etiku i disciplinu, a time postiže da i u ovim godinama izgleda sjajno.

Lopez ne krije kako je vjerna svojim dobrim navikama, a tjelovježba i unutarnji mir puno joj znače. Lopez je vrlo predana tjelovježbi koja joj poboljšava i mentalno zdravlje, a zbog natrpanog rasporeda ustaje se u 4:45 ujutro kako bi stigla odraditi jutarnju tjelovježbu.

– Ona je najljepša žena na svijetu, izgleda spektakularno, zaljubljeno je priznao Affleck otkrivši da i on vježba, no njegovi rezultati nisu onakvi kakve ima njegova bolja polovica.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti