Keanu Reeves jedini muškarac u prvom redu: Ukrao pažnju na modnom događaju

Piše: L. K. P.

Holivudski glumac Keanu Reeves izazvao je veliki interes pojavivši se prošlog vikenda na sedmoj dodjeli nagrade Fashion Los Angeles Awards. Bio je jedini muškarac u počasnom redu, gdje je s Gwyneth Paltrow, Brie Larson i Sarom Foster sa zanimanjem pratio što se događa. Riječ je o priznanju istaknutim pojedincima u svijetu mode, a dodjeljuje ga modni portal The Daily Front Row (fashionweekdaily).

Obuhvaća profesionalce koji na poseban način doprinose modi, od stilista, frizera i vizažista, do osnivača uspješnih odjevnih brendova i modnih vizionara specijaliziranim za predviđanje trendova.

Zvanice su u početku znatiželjno pogledavali prema zvijezdi filmova o Johnu Wicku jer Reeves rijetko odlazi na moda događanja. Uskoro se sve razjasnilo: među nagrađenima našla se holivudska stilistica Jeanne Yang zbog koje je došao na događaj. Zaslužna je za njegov elegantan izgled i činjenicu da John Wick izgleda savršeno u odijelima krojenim po mjeri i u najžešćim akcijskim scenama. Stilistica se brine i o izgledu Georgea Clooneyja, Roberta Downeyja Jr., Jamieja Dornana, Terrencea Howarda i Diega Lune, a zagovara povratak muške odjevne klasike na set.

Dovoljno je sjetiti se omražene potkošulje u kojoj se Bruce Willis potkraj 80-ih, na početku franšize “Umri muški”, borio s negativcima. Danas holivudski frajeri sve više glume u odijelima izrađenim po mjeri, pomno odabranim košuljama i kravatama. Činjenica da njegov lik nosi fino odijelo i pažljivo odabranu košulju s kravatom, oduševila je Keanua Reevesa koji je o svom viđenju muške mode progovorio u rijetkom istupu na TikToku.

@davidmadison74 John Wick suits 👌💯🖤 #fyp #johnwick #keanureeves #repost #imdb #boxoffice #hollywood #franchise #suits ♬ original sound – davidmadison74

Imajući sve to u vidu, ne čudi što je Jeanne Yang na dodjeli Fashion Los Angeles Awardsa proglašena modnom vizionarkom godine. Osnivačica Goopa, Gwyneth Paltrow odnijela je nagradu “Powerhouse Brand of the Year” za svoj uspješan brend odjeće G. Label by Goop, dok je Elle Fanning podržala prijateljice, Kate i Lauru Mulleavy iz Rodartea kojima je dodijeljena nagrada za dizajnere godine.

Na događaju je bila i Kim Kardashian s devetogodišnjom kćerkom North West, a njih dvije došle su kao podrška holivudskom stilistu kose, Chrisu Appletonu. Kreativac koji oblikuje i kosu Due Lipe i Jennifer Lopez odnio je nagradu u kategoriji frizera godine, a podržao ga je i njegov zaručnik, glumac Lukas Gage kojeg smo gledali u drugoj sezoni serije “White Lotus”.

Pročitajte još