Anđelka Prpić broji sitno do poroda: Uživa u svakom trenutku

Piše: Selma Bošković

Foto: Instagram @andjelkap

Glumica Anđelka Prpić počastila je svoje pratioce na društvenim mrežama videom na kojoj se vidi njen trudnički stomak, te glumica broji sitno do poroda.

Kao što je već poznato, Anđelka očekuje dijete s Markom Žugićem, prijateljem njenog bivšeg supruga Darija Prpića. Njihova ljubavna veza naišla je na osude, ali se oni ne obaziru pretjerano na to.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap)

– Mislim da se normalan čovjek ne navikava na te stvari. Zašto bi se navikao na ružno i primitivno? I ne želim sebi da se naviknem na to. S druge strane, nije stvar da ne vidimo od drveta šumu. Sad sam tema ja, sutra ćeš biti ti, nego je stvar poremećenog kompasa i sistema vrijednosti, gdje nije tema je li se izlio amonijak, nego je tema nešto potpuno drugo, kazala je ranije.

Anđelka i Marko trenutno se pripremaju za vjenčanje, koje će se održati u strogoj tajnosti.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti