Evu Longoriu bivši suprug prevario sa ženom svog saigrača: „Očajna domaćica“ sreću u ljubavi pronašla u petoj deceniji

Piše: Azra

Glumica Eva Longoria, sreću je pronašla u trećem braku i to sa 40 godina. Ona ne krije da se osjeća bolje nego ikad, kao i da je bračna zajednica sa Hoseom Batonuom u potpunosti ispunjava.

Foto: Instagram @evalongoria Pinterest @jackie1777

Naime, njen suprug je sedam godina stariji od nje, a ovo je ujedno i prvi stariji muškarac kojeg je voljela.

Prvi put se udala za glumca Tajlera Kristofera i sa njim bila u braku od 2002. do 2004. godine, a nakon razvoda uplovila je u vezu sa pjevačem Džošuom Skotom.

Njen drugi brak, sa košarkašem Tonijem Parkerom privlačio je mnogo pažnje. Poslije godinu dana veze, sudbonosno „da“ izgovorili su na bajkovitom vjenčanju, u Parizu, prekoputa Luvra, u Crkvi Svetog Germana od Oksera.

Međutim, poslije tri godine braka uslijedila je vijest o razvodu, a navodno je razlog bio Tonijevo nevjerstvo. Kako su prenosili strani mediji, glumica je NBA zvezdi u telefonu našla stotine SMS poruka koje je slao supruzi svog kolege, Erin Beri.

Ubrzo se pročulo i da se Erin i Brent Beri razvode, a novi detalji prevare svakog dana su punili medije.

Poslije nekoliko godina upoznala je svog sadašnjeg muža, a te 2016. godine su se i vjenčali. Šest mjeseci nakon prvog susreta obnovili su kontakt.

 

Tokom čina venčanja, Hose je na svakih pola sata glumici predstavljao novo iznenađenje, a Eva je više puta naglasila da je on najljubazniji muškarac koga je srela.

Hose iz prvog braka ima djecu, a sa Evom je dobio sina Santijaga, koji danas ima pet godina.

 

Izvor: nova.rs

(S.B.)

Pročitajte još