Jessica Alba prošla je pakao: Kidnapovana kada je imala 15 godina, a pronašli su je vezanu u gepeku

Piše: Azra

Jessica je rođena u Pomoni, a njen otac bio je zaposlen u vazduhoplovstvu, zbog čega se porodica često selila.

Foto: Instagram @jessicaalba

Zbog selidbi je Jessica imala problema da nađe prijatelje, a pritom je često bila i bolešljiva, te je dosta izostajala iz škole.

Glumica je svojevremeno otvoreno govorila o zdravstvenim komplikacijama koje je imala kao tinejdžerka i istakla kako se suočavala sa infekcijom bubrega, kolapsom pluća i astmom.

-Moja majka je imala rak kada je bila veoma mlada, a ja sam odrasla sa hroničnim bolestima. Imala sam pet operacija prije svoje 11. godine, a zbog alergija sam često bila hospitalizovana, istakla je ona, prenosi „Faroutmagazine“.

Ono što je također šokiralo sve njene obožavaoce, jeste i činjenica da je Alba kidnapovana kada je imala samo 15 godina. To se dogodilo 1996. godine dok je snimala svoju prvu emisiju „Flipper“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

Naime, u to vrijeme je počela da dobija čudne telefonske pozive, ali je mislila da je u pitanju bezazlena šala. Međutim, kako se dalje navodi, Jessica je kidnapovana i punih 14 sati niko nije znao ništa o njoj.

Na kraju je pronađena vezana u gepeku jednog automobila, a kidnaper je ostao anoniman. Glumica o ovome nikada nije željela da govori u javnosti.

Jednom prilikom je istakla i da je često bila osuđivana zbog svog fizičkog izgleda, te da je u crkvi doživjela neprijatnost.

-Sjećam se da je u crkvi jedan stariji muškarac želio da me udari, a moj svešenik je rekao da je to zbog toga što nosim provokativnu odjeću, iako to nije bilo tačno. Osjećala sam se krivom što sam bila poželjna suprotnom spolu. Stidjela sam se svog tijela, ispričala je Alba.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

Sreću je pronašla kraj kolege Casha Warrena sa kojim ima troje djece.

 

Izvor: nova.rs 

(S.B.)

Pročitajte još