Hari Mata Hari: “Ćilim” posvetio unucima Ishaku i Khanu

Piše: Redakcija

No, svako čekanje, sudeći prema prvim reakcijama, vrijedilo je truda. Ovog ljeta objavljen je album “Ćilim”, a istoimena pjesma, kao i “Starodmodan tip”, već je našla put do publike. U “B” studiju BHT-a prošlog petka Hari je promovirao “Ćilim”. Live promocija, koju su gledatelji pratili putem malih ekrana, zapravo je označila i početak nove sezone emisije “Konačno petak”, pa su Harijevi domaćini te večeri bili Maja Miralem i Dejan Kukrić. U isto vrijeme, goste u studiju činile su Harijeve kolege, prijatelji, ali i oni najvažniji – članovi njegove porodice.

hari-mata-hari-pormocija

Harijeva supruga Jasminka zabilježila je svaki trenutak

hari-mata-hari-promocija3

Harijeva ženska snaga: Sestra Hajrija, kćerka Nađa i mama Zlata

– Ovo je jedna mini skromna promocija koja je na kraju ispala lijepa i slatka. “Ćilim” je izašao prije nekoliko mjeseci i ide dobrim putem. Malo sam zabrinut kako da sve stignem što sam planirao. Ali, ima godina pred nama da se čuje album i da se pripremi za velike promotivne koncerte – kazao je za naš magazin Hari, dodajući kako je osjetio pozitivan feedback od publike.

hari-mata-hari-promocija4

U krugu porodice

hari-mata-hari-promocija2

– To je tek početak. Album ima podjednako dobrih pjesama kao ove koje smo plasirali i reklamirali na samom početku.

hari-mata-hari-promocija5

Hari se posebno zahvalio svojim dugogodišnjim saradnicima na afterpartyju u “Sarajevo Pubu”

Inače, Hari u svojoj karijeri ima 13 snimljenih albuma, a posljednji u nizu odlučio je posvetiti unucima Ishaku (6) i Khanu (šest mjeseci).

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti