Pogledajte kako izgleda mlađa sestra Jennifer Lopez: Evo kojim poslom se bavi

Piše: L. K. P.

Latino diva Jennifer Lopez nije propustila ovogodišnju Met Galu u New Yorku, no na ovo prestižne događanje nije povela svog supruga Bena Afflecka, već neke druge drage joj ljude.

Umjesto njega, 53-godišnja Jennifer je na jedno od omiljenih događanja među zvijezdama dovela svog vokalnog trenera Stevieja Mackeya, dok joj je pratnja na zabavi nakon službenog dijela bila 51-godišnja sestra Lynda Lopez koju ne viđamo često u javnosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lynda Lopez (@lyndalopez08)

Lynda je objavila fotografiju sa svojom slavnom sestrom na profilu na Instagramu pa dobila niz komplimenata na račun ljepote, a vidi se i koliko nalikuju jedna drugoj.

“Predivne ste”, “Kakva fotka”, “Prelijepe kao uvijek”, “Oduzele ste nam dah”, “Najljepše sestre”, “Dvije ljepotice”, “Zgodne sestre”, “Lijepo vas je vidjeti zajedno”, “Jako lijepe”, samo su neki od komentara koje su dobile.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lynda Lopez (@lyndalopez08)

Lynda je mlađa od Jennifer dvije godine i radi kao novinarka u New Yorku, a imaju i stariju sestru Leslie koja je zaposlena kao profesorica muzike u jednoj školi u Bronxu. Osim sestara, pjevačica ima i dva brata, a svi zajedno pojavili su se u showu Oprah Winfrey davne 2002. godine i tada su priznali kako zapravo ne vole javno govoriti o Jennifer.

Jennifer je s braćom i sestrama odrasla u Bronxu, a danas posjeduje nekretnine širom Sjedinjenih Država i sa suprugom Benom Affleckom trenutno živi u Los Angelesu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti