Soba Atine Tošić je odaja s bajkovitim detaljima: Jedan kutak je sama napravila

Piše: Selma Bošković

Atina Tošić, kćerka pop zvijezde Jelene Karleuše i fudbalera Duška Tošića, jednom prikom pokazala kako izgleda njena soba u njihovoj vili na Dedinju.

Foto: Instagram

Karleušina nasljednica već neko vrijeme nema društvene mreže, koje je po svojoj želji ugasila, a na kojima je bila veoma popularna i imala je na destine hiljada pratitelja, a definitivno jedan od najpopularnijih videa je kako izgleda njena soba.

Foto: Instagram

Sve je u nježnim tonovima, krevet, ormar i police su u bijeloj boji, dok su zavjesa, posteljina, kao i mnogi detalji u nježno rozoj boji.

Foto: Instagram

Na zidu iznad kreveta nalazi se kolaž fotografija koji je također u rozoj boji i odlično se uklapa sa ostatkom sobe. Ona je spojila razglednice i fotografije i zalijepila ih na zid iznad kreveta, tako je u svoju sobu unijela lični pečat.

Foto: Instagram

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti