Bh. nogometaš Anel Ahmedhodžić postao otac: Supruga se zahvalila na čestitkama na rođenju sina

Piše: Selma Bošković

Foto: Instagram @marijana.ahmedhodzic

Bh. nogometaš Anel Ahmedhodžić u sretnom je braku sa suprugom Marijanom Cecilijom. Anel i Marijana su se vjenčali u julu prošle godine.

Par je prošle godine podijelio sretne vijesti da očekuju svoje prvo dijete. Marijana nije mogla sakriti sreću, te je lijepu vijest podijelila na Instagramu. Objavila je fotografiju testa za trudnoću sa ultrazvukom.

Bh. reprezentativac Anel Ahmedhodžić i njegova supruga Marijana Cecillia Ahmedhodžić jučer su postali roditelji, a ona je objavila njegovu novu fotografiju sa sinom i zahvalila se svima na čestitkama.

– Kakav nevjerovatan osjećaj. Hvala vam svima na lijepim porukama, kratko je navela u opisu. Kao što su ranije objavili, mališanu su odlučili dati ime Isak.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti