Lejla Filipović podržala supruga na važnoj premijeri: Tarik ponosno pozirao sa suprugom i sinovima

Piše: L. K. P.

Foto: Pixsell/Igor Soban

Premijera španskog filma ’42 sekunde’ u kojoj jednu od glavnih uloga ima i Tarik Filipović (51) održana je sinoć u Zagrebu.

Filipović u filmu igra legendarnog splitskog trenera Dragana Matutinovića koji je španske vaterpoliste doveo do srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Barceloni davne 1992. godine.

42 sekunde dijelilo je igrače od zlata, a Tarik je ulogu odigrao na španskom jeziku, iako nikad dosad nije pričao taj jezik. U filmu glumi i zvijezda megapopularne serije ‘La Casa De Papel’, glumac Jaime Lorente.

Tarika je na premijeri podržala supruga Lejla Filipović (46) koja je zablistala u elegantnom, rozom odijelu, a bivšu Miss Hrvatske i danas mnogi smatraju jednom od najljepših Hrvatica.

Voditelj i glumac Tarik Filipović reagirao je na legendarne scene iz ‘Bitanga i princeza’. Koja su mu najdraža sjećanja.

Na crvenom tepihu su se pojavili i njihovi sinovi Arman i Dino koje inače ne viđamo u javnosti, ali ni na društvenim mrežama, jer ih roditelji drže podalje od svega.

Preslatka porodica rado je pozirala nasmijana okupljenim fotografima.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti