Težak gubitak Angelini Jolie je odredio život: Prisjetila se pokojne majke i poslala važnu poruku

Piše: L. K. P.

Angelina Jolie u emotivnoj objavi na Instagramu prisjetila se svoje pokojne majke Marcheline Bertrand. Oskarovka je podijelila staru fotografiju na kojoj se vidi kako dok je bila djevojčica u bijeloj haljinici i sa šeširom na glavi pozira s mamom koja je preminula 2007. godine.

– Sutra bi bio 73. rođendan moje majke. Preminula je prije 15 godina, nakon duge borbe s rakom dojke i jajnika. U junu me mjesec dana dijeli od dobi kada je njoj dijagnosticiran rak. Imala sam preventivne operacije kako bih smanjila šanse, ali i dalje idem na preglede, opisala je pa nastavila:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie)

“Moja mama je voljela Hendrixa. I uvijek bi potpisivala svoja pisma s Kiss the Sky. Nakon što je preminula to je dobilo novo značenje. Šaljem ljubav onima koji su također izgubili voljene i snagu onima koji se upravo u ovom trenutku bore za svoje živote i živote onih koje vole.”

47-godišnja glumica poslala je poruku i drugim ženama da odvoje vrijeme kako bi se pobrinule za sebe i otišle na mamografije i krvne pretrage ili ultrazvuke, posebno ako imaju porodičnu povijest raka.

Pročitajte još