Broji sitno do poroda: Anđelka Prpić i njen izabranik opremili sobu za bebu

Piše: Selma Bošković

Foto: Instagram @andjelkap

Glumica Anđelka Prpić široj javnosti poznata je zahvaljujući ulozi u seriji ”Andrija i Anđelka’. Posljednjih dana posebno se našla u žiži interesovanja nakon što se pojavila vijest da je u drugom stanju  i to s najboljim prijateljem bivšeg supruga. Anđelka je trudna sa svojim novim partnerom Markom Žugićem, a rijetko se pojavljuju u javnosti zajedno.

Anđelka se redovno oglašava na svom Instagram profilu, a kako prenose srbijanski mediji, glumica je sa svojim izabranikom izdvojila oko 3.000 eura za nasljednikovu sobu.

– Glumica i njen partner su manje-više završili opremanje dječije sobe. U početku će beba biti sa njima u bračnoj sobi, a svakako je i kutak za bebu završen. Morali su da plate određene radove, dok je opremu za bebu, kolica i sve što ide uz to ugovorila kompenzaciju na Instagramu. Svi se u porodici raduju dolasku novog člana, pa će se i proslaviti kako dolikuje – rekao je izvor za “Kurir”.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti