Demi Moore “rastopila” srce fanova preslatkom fotografijom s unukom Louettom

Piše: L. K. P.

Foto: Instagram @demimoore

Demi Moor “rastopila” je 4,5 miliona pratitelja i u isti mah ih zadivila pokazujući kako njena prva unučica Louetta ima mladoliku baku.

Pozirajući s malenom, koja je ovih dana napunila mjesec dana, pohvalila se licem gotovo bez bora i iskesanim stasom u bikiniju na kojem bi joj mogle pozavidjeti i mnogo mlađe mame, a kamo li bake. Tim više što je zvijezda filma “Porotnica” u novembru prošle godine proslavila 60. rođendan. Pa ipak, godine su za nju samo puke brojke jer i danas slovi za kraljicu bikinija.

Glumica je Majčin dan provela s unukom, na bazenu u svom domu. Njeno ozareno lice prekrasne bake i sjaj u očima, otkrivaju koliko se veseli što joj je kćerku Rumer Willis na taj važan dan prepustila brigu o bebi, prenosi Daily Mail.

U opisu fotografije s malenom Louettom, zvijezda filma “Duh” napisala je: “Krug života. Sretan vam Majčin dan!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Na što misli, pojasnila je njena kćer Rumer na svom Instagram profilu. Podijelila je staru, polaroid fotografiju svoje majke i sebe nedugo nakon što ju je rodila.

– Kakav dar, tek sam sada konačno shvatila tvoju dubinu ljubavi prema meni i mojim sestrama. Jer podjednako beskrajno vrelo ljubavi osjećam prema svojoj kćeri. Volim, te mama. Ispunjena sam s toliko radosti i zahvalnosti. Nikad u životu nisam bila tako sretna, napisala je mlada žena koja je 18. travnja s partnerom, glazbenikom Derekom Richardom Thomasom, dobila kćerku.

Mama je, pak, odgovorila objavom svoje fotografije dok je bila trudna s Rumer, najstarijom od tri kćerku koje je dobila u braku s Bruceom Willisom. Rumer joj je poručila: “Slaviti ovaj dan, s tobom, jednostavno je neizrecivo”.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti