Billie Eilish prekinula s 10 godina starijim muzičarem: Veza trajala manje od godinu

Piše: L. K. P.

Billie Eilish (21) i Jesse Rutherford (31) nisu više zajedno od muzičkog festivala Coachella u aprilu.

– Možemo potvrditi da su Billie i Jesse sporazumno prekinuli te su ostali dobri prijatelji, izjavio je predstavnik pjevačice za Page Six.

Billie i Jesse na Coachelli držali su se dalje od očiju javnosti i izbjegavali privlačenje pažnje, iz čega se moglo naslutiti da imaju probleme u odnosu.

To je dodatno potvrdilo Billino pojavljivanje na Met Gali u maju bez partnera. Na toj najvećoj modnoj večeri pjevačica je zabljesnula u prozirnoj haljini dizajnerice Simone Roche. Kasnije te večeri Billie je primjećena u društvu glumice Ave Capri, zvijezde serije „Love Victor”, koja se identificira kao queer.

Predstavnik pjevačice opovrgnuo je sve spekulacije o tome da je Billie varala Jessea, a pjevačevi predstavnici nisu odgovorili na pitanje o prevari za Page Six.

Podsjećamo, ova ljubavna priča započela je u oktobru 2022, a javnosti je bila otkrivena na Instagramu u novembru iste godine.

Romansa se nastavila pred očima javnosti tako što su se muzičari u studenom zajedno pojavili umotani u Gucci deke na LACMA Art + Film Gala. Ljubav je cvala i u decembru 2022., što se moglo vidjeti na proslavi 21. Billienog rođendana na kojem je par izmjenjivao zagrljaje i poljupce.

Billie je prethodno bila u vezi s glumcem Matthewom Tylerom Vorceom, a Jesse je 6 godina bio u vezi s modelom Devon Lee Clarson.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti