Ko je Carys Zeta Douglas: Kćerka najmoćnijeg holivudskog para u Kanu je zadivila sve

Piše: L. K. P.

Prvi se put pojavila na crvenom tepihu Filmskog festivala u Cannesu i ostavila sve bez riječi. Fascinacija svjetskih medija, ali i štovatelja lika i djela njenih roditelja Catherine Zeta-Jones i Michaela Douglasa, doveli su do toga da je Carys Zeta Douglas preko noći postala prava zvijezda.

Dvadesetogodišnja Carys Zeta Douglas izgledala je nevjerovatno elegantno u blijedoružičastoj mrežastoj haljini ukrašenoj cvjetnim motivima te prorezima na bokovima koja je djelo Elia Saaba. Baš niko nije ostao ravnodušan na njenu pojavu na crvenom tepihu u Cannesu, a interes za njom nakon svega zaista je nevjerovatan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CZD (@carys.douglas)

Iako ni ovogodišnji Filmski festival u Cannesu nije podbacio kada je u pitanju dolazak najvećih svjetskih faca, svojom pojavom Carys ih je sve zasjenila. Nažalost, ono od čega ljepotica nije mogla pobjeći etiketa je nepo holivudske bebe, zbog činjenice da su joj roditelji jedan od najmoćnijih holivudskih parova, Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones, no ona sama time se previše ne zamara.

Što zapravo znamo o najmlađem djetetu legendarnog Michaela Douglasa? Carys Zeta Douglas rođena je 20. aprila 2003. u Ridgewoodu, u američkoj saveznoj državi New Jersey, dvije godine nakon rođenja njenog starijeg brata Dylana.

Interes medija potakla je nakon što se u rujnu 2018. s majkom fotografirala za naslovnicu časopisa Town and Country, a uz to je išao i ekskluzivni intervju u kojem je Carys dala svoje viđenje odrastanja u slavnoj obitelji, ali i ispričala ponešto o odnosu s roditeljima.

Uprkos tome što je, zbog odluke roditelja da djecu odgajaju daleko od New Yorka, djetinjstvo provela na Bermudi, Carys je tokom svog školovanja prošla kroz puno izazova. Među njima se našlo i zlostavljanje vršnjaka samo zato što je kćerka slavnog glumačkog para, ali i zbog činjenice da je između Michaela Douglasa i Catherine Zeta-Jones velika razlika u godinama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CZD (@carys.douglas)

Iz svega je izašla visoko uzdignute glave, bogatija i za to iskustvo, a ne treba čuditi da je od najranije dobi pokazala nevjerovatan talent i strast prema glumi, ostvarujući svoje snove u školskim produkcijama. Osim toga koketirala je s modom i manekenstvom, a svoj manekenski debi imala je na reviji Michaela Korsa tokom New York Fashion Weeka u septembru 2017.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CZD (@carys.douglas)

Nakon toga radila je i s luksuznim brendovima poput Versacea i Chanela. Njeno lično bogatstvo procjenjuje se na iznos između 1 i 2 miliona dolara, a sa sve više modnih angažmana, očekuje se i da će se taj iznos uskoro povećati. Ne treba sumljanti da će joj nakon njenog pojavljivanja na Filmskom Festivalu u Cannesu samo nebo biti granica, a nikoga ne bi čudilo da u konačnici postigne veću slavu i od svoje majke, koja joj je veliki uzor

Pročitajte još