Buran ljubavni život Seke Aleksić: Za prvog muža se udala sa 19 godina

Piše: L. K. P.

Pjevačica Seka Aleksić nedavno je privukla veliku pažnju svojim objavama o protestima protiv nasilja koji se održavaju u Beogradu. Sada Seku malo bolje znaju i oni koji možda ranije nisu slušali njenu muziku, a ujedno se interesuju i za njen privatni život.

Ona je već 13 godina u braku sa Veljkom Piljikićem s kojim ima dvoje djece. Manje je, s druge strane, poznato da je Seka već bila udata. Prvi put ona je rekla „da“ sa samo 19 godina.

Tada se udala za izvjesnog Dušana iz Bijeljine. Samo godinu dana kasnije njih dvoje su se rastali.

Nakon toga Seka je ušla u vezu sa menadžerom Zoranom Kovačevićem. Živjeli su zajedno i pričalo se da treba da se vjenčaju, ali 2008. godine su prekinuli vezu.

Potom je počela da se zabavlja sa manekenom Mladenom Radulovićem koji je učestvovao u snimanju njenih spotova za pjesme „Aspirin“ i „Boli stara ljubav“. Mladen i Seka su se vjerili, ali su 2009. godine okončali vezu.

Nedugo potom upoznala je profesionalnog kik boksera Veljka Piljikića. On je postao Sekin lični tjelohranitelj, a ubrzo i njen dečko i menadžer. U septembru 2010. godine Seka i Veljko su se vjenčali u poznatom beogradskom restoranu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

U želji da postanu roditelji njih dvoje su imali velikih poteškoća. Godine 2011. Seka je imala spontani pobačaj. Četiri godine kasnije je krenula na vantjelesnu oplodnju i početkom 2016. je ostala u drugom stanju. Rodila je dječaka Jakova, a četiri godine kasnije i drugog sina Jovana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

Seka je inače poznata po svom društvenom angažmanu, održala je veliki broj humanitarnih koncerata, a 2008. godine osnovala fond „Djeci sa ljubavlju“ i postala ambasadorica fondacije „Budi human“.

Pročitajte još