Irina Shayk pokazala ubojite trbušnjake u Kanu, a ranije je poručila ženama da se ne opterećuju brojkom na vagi

Piše: L. K. P.

Irina Valeryevna Shaykhlislamova, poznatija kao Irina Shayk (37), oduševila je na francuskoj rivijeri ubojitim trbušnjacima.

Ruska manekenka stigla je 76. Filmski festival u Cannesu, a prošle sedmice zasjala je u dugoj, kožnoj suknji i topiću koji su više toga otkrili nego pokrili, no kad imaš tijelo supermodela, onda je sve dozvoljeno.

Irina je takva stigla na premijeru filma ‘Firebrand (Le Jeu De La Reine)’ na kojoj su bile i manekenka Gigi Hadid (28) te glumica Alicia Vikander.

Ljepotica nije pretjerivala sa šminkom kao obično, a od nakita je nosila samo upečatljivu, dijamantnu ogrlicu.

Irina je nedavno poručila ženama kako se ne bi trebale zamarati kilogramima, jer muškarci vole obline, a otkrila je i kako redovno na putovanja nosi opremu za vježbanje, ali gotovo nikad ne vježba, što je teško za povjerovati.

Podsjetimo, manekenka iz veze s Bradleyjem Cooperom (48) ima kćerkicu Leu De Seine, a posljednjih se mjeseci šuškalo kako se par pomirio te da planiraju još jedno dijete. Naime, nakon iznenadnog prekida zaruka, par je ostao u prijateljskim odnosima te ih se često moglo vidjeti zajedno, što je odmah potaknulo glasine.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti