Drugo druženje Dame&Vino održano je u Beauty House by Ljudmila

Piše: Marketing

U četvrtak, 18.05. u frizersko-kozmetičkom salonu Beauty House by Ljudmila u Sarajevu održan je drugi event Dame&Vino u organizaciji kompanije Fina Vina i pod pokroviteljstvom partnera NLB Banka d.d.

 

„Kao što smo i naglasili ideja eventa jeste da kroz neodoljivi spoj pomno biranih vina, ukusnih zalogaja i beauty tretmana, damama iz raznih poslovnih sfera pruži vrijeme i prostor za druženje, opuštanje, razgovor i stvaranje novih prijateljstava“ kazao nam je ženski tim Finih Vina.

 

Dame su se tokom večeri družile u salonu, a na raspolaganju je bilo 17 profesionalnih djevojaka koje su vješto odgovarale na razne neodoumice dama iz beauty svijeta. Tokom večeri sedam sretnih dobitnica su imale priliku osvojiti bocu vina i vrijedne nagrade iz beauty salona.

Kada govorimo o gourmet strani cijele priče, uzvanice su uživale u vinima iz asortimana Fina Vina. Druženje je vođeno uz Sauvignon vinarije Familija Estate.

 

Sve prisutne gošće kušale su i pomno birane delicije od tartufa proizvođača Zigante, koja su se dopunjavala uz vinsku kartu ove večeri. Za osvježenje tu je bio i Sarajevski kiseljak.

Sljedeće druženje najavljeno u 7. mjesecu, sa novim temama i mjestima druženja #staytuned.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti