Video golišavog Beckhama koji se šminka užario je društvene mreže: Ovo je moja tajna blistavog izgleda

Piše: L. K. P.

David Beckham objavio je na društvenim mrežama video u kojem se šminka kao njegova supruga Victoria Beckham, čime se našalio na njen račun.

Umirovljeni britanski nogometaš David Beckham odlučio se našaliti na račun svoje supruge Victorije pa je snimio urnebesni video i podijelio ga njenom profilu na TikToku.

David se snimao bez majice, s peškirom oko sebe dok je dijelio savjete za najbolju šminku i nanosio je na lice kistom, baš kao što to Victoria radi u svojim videima koje dijeli s pratiteljima.

@victoriabeckham Mr Beckham’s very own #VictoriaBeckhamBeauty ♬ original sound – Victoria Beckham

-Dakle, kada upotrijebim malo ovoga, i žena mi kaže da je ovo najbolja rasvjeta za snimanje. Složit ću se s njom, ali zapravo ne znam o čemu govorim. Volim hidratizirati svoju kožu i njegovati je, a očito je ovo najbolji način da to učinim prema savjetima Victorije Beckham, govori između ostalog David u videu.

Ubrzo se oglasila i sama Victoria, koja je uz objavu napisala: “Vlastiti #VictoriaBeckhamBeauty tutorijal gospodina Beckhama.”

David je nedavno proslavio rođendan, a Victoria mu ga je čestitala njegovom seksi fotografijom.

– Nema na čemu, napisala je Victoria uz fotografiju na kojoj Beckham pozira samo u bijelim gaćicama i potpuno mokar, a prizor je na društvenoj mreži izazvao pravu pomutnju.

“Sadržaj koji svi trebamo i zaslužujemo”, “Nemoj se stiditi, pokaži nam i prednju stranu”, “Hvala, Victoria, u ime svih žena na svijetu”, “Može li i jedna na kojoj su mu ruke u zraku?”, “Victoria, Bog te blagoslovio”, bili su samo neki od brojnih komentara ispod fotografije, koja je prikupila i više od 600 hiljada lajkova.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti