Ella Dvornik otkrila koliko je platila operaciju grudi i nosa: Ja dijelim pozitivno iskustvo, vi radite što vas je volja

Piše: L. K. P.

Sve je počelo jednostavnim komplimentom pratiteljice koja je pohvalila Elline grudi i rekla da ako ikada bude radila operaciju, želi njen model, na što je pjevačica pohvalila svog plastičnog hirurga. Naglasila je da joj je bilo najvažnije da izgledaju prirodno.

Nakon toga je druga pratiteljica pitala koliko joj je trajao oporavak od operacije, na što je ona odgovorila da joj je bio teži od onog nakon carskog reza.

– Užas je. Ne možeš ni svjetlo upaliti. Meni su ispod mišića implantanti. To nije bezbolno, ali najbolje izgleda. 3-4 dana si skroz nepokretna i onda se odjednom samo digneš i odeš u shopping centar – otkrila je Ella.

Ella je osim grudi, operirala i nos prije nekoliko godina, a tada je priznala da su razlozi za tu operaciju bili isključivo estetski.

– Nisam imala apsolutno nikakvih zdravstvenih razloga za operaciju nosa. Isključivo površno, narcisoidno, kako god to želite nazvati – rekla je tada brutalno iskreno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Pjevačica je od početka odlučila biti vrlo otvorena o plastičnim operacijama, a otkrila je i koliko su je ti zahvati koštali.

– Svi me pitate za cijenu sisa i nosa. Prije 4-5 godina sam platila 4.000 eura za oboje. Ne znam koliko je sad, ali koliko god da je, vrijedi. Ne podnosim stvari koje izgledaju umjetno. Ja sam baš zadovoljna rezultatom, ali na vama je da odaberete. Ja dijelim pozitivno iskustvo, vi radite što vas je volja – zaključila je.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti