Zavirite u dom Seke Aleksić u Staroj Pazovi: Bazen, tropska oaza i 450 kvadrata čistog luksuza

Piše: L. K. P.

Seka Aleksić  svaki slobodan trenutak koristi da provede sa svojom porodicom.

Seka je sa svojim suprugom Veljkom Piljikićem i sinovima Jakovom i Jovanom porodično gnijezdo svila u blizini Beograda, u Staroj Pazovi gdje je prije nekoliko godina sagradila raskošnu vilu od 450 kvadrata.

Prilikom uređivanja svoje kuće, Seka je vodila računa o svakom detalju.

Na placu koji je ograđen visokim bijelim zidovima, pjevačica je napravila pravi moderni dvorac za sebe i svoju porodicu.

U prizemlju se nalazi prostrani dnevni boravak, kuhinja, velika trepezarija i kupatilo.

Na spratu se nalaze dvije sobe i pjevačicin prostrani garderober, a tu se nalazi i prostrano kupatilo od 40 kvadratnih metara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

– Rado uživam i na drugom spratu gdje je moja radna soba. Pažljivo sam je opremala, izabrala sam radni sto i prelijepu crno-bijelu ugaonu garnituru. U njoj sam uglavnom predveče, kada se dopisujem sa fanovima – ispričala je Seka jednom prilikom za srbijanske medije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

– Veliki dio vremena provodim sa Veljkom u prostranom dnevnom boravku, ali nam je, ipak, najdraža spavaća soba sa okruglim krevetom. Tu se osamimo i uz nježnosti planiramo budućnost.

Kao što se može primjetimo na fotografijama koje pjevačica dijeli na svojim društvenim mrežama, cijeli prostor je uredila i ispunila toplim nijansama, te se najviše primjećuju bež, crna i smeđa boja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

Prema djelićima u koje možemo da zavirimo putem društvenih mreža, Seka veoma voli drveni namještaj.

Cijeli dom odiše luksuzom, ispunjen je ogromnim lusterima, a tu su i sauna i džakuzi u kojima pjevačica voli da se opušta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

Ali to nije sve, pored kuće, pjevačica uživa u pravoj idili  te u ogromnom dvorištu ima i bazen, ležaljke i tropsku oazu koju je napravila zahvaljujući brojnim biljkama i palmama, kao i igralište za njene mališane.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti