Lejla Filipović s mamom i sestrama uživa u Sarajevu: Imamo poker najjači na svijetu, majka i tri kćerke

Piše: L. K. P.

Lijepa Lejla Filipović, bivša Miss Hrvatske i supruga glumca i voditelja Tarika Filipovića veoma je vezana za svoju porodicu, a sada se na Instagramu pohvalila fotografijama na kojima pozira s majkom i sestrama. Naime, Lejla trenutno boravi u Sarajevu, a društvo joj prave mama i dvije sestre, što znači da su uživanje i dobra zabava zagarantovani.

Sve je oduševila novom fotografijom na kojoj pozira s majkom Fehmom i sestrama Amelom i Dženadom. Uz fotografija iz koje pršti radost i međusobna povezanost, Lejla je napisala:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lejla Filipović (@lejla.filipovic)

„Imamo poker najjači na svijetu…Majka i tri kćerke.“

Nakon toga slijedile su još dvije fotografija, rezervirane da zabilježe trenutke između Lejle i njene majke.

Lejlini fanovi i prijatelji bili su oduševljeni viđenim te su to iskazali i u komentarima.

‘Predivne sve četiri’, ‘Ljepota je stvarno nasljedna!’, ‘Divne! Mama kao med slatka!’, ‘Dobitna kombinacija’, ‘Baš ste sve lijepe’, ‘Bogatstvo’, ‘I najjači i najljepši’, nizali su se komentari.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lejla Filipović (@lejla.filipovic)

Dan prije Lejla je objavila također nekoliko fotografija iz Sarajeva, a pri tome i otkrila sjajan stajling u bež nijansama. Hlače visokog struka i pletena, rebrasta bluza zanimljivo oblikovanog dekolte savršeno su istakli njenu ljepotu.

Inače, poznato je kako je Lejla je jako bliska s majkom i sestrama, iako zajedničke fotografije ne objavljuje često. Kada god ima mogućnost ‘skokne’ do rodnog Dubrovnika u posjetu, a veselo društvo ponekad se i zajedno uputi na kakvu pustolovinu. Lejla i sestre posebno su bliske, obzirom da su bez oca ostale u ranoj dobi te su jedna drugu pazile dok je maka Fehma radila kako bi im omogućila školovanje.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti