Suprugu Đokovićevog brata napali jer se udebljala 21 kilogram u trudnoći: Sram vas bilo, bolesna sam

Piše: L. K. P.

Saška Veselinov Đoković, supruga Đorđa Đokovića (27), brata Novaka Đokovića (36), prije dva mjeseca je rodila sina Aleksandra. Na svom je Instagram profilu otkrila da je nakon poroda smršavila čak 21 kilogram, no nije prošla bez negativnih komentara.

– Kako si se uspjela uz vegetarijansku ishranu udebljati toliko? Svaka djevojka koja se u trudnoći udeblja više od 13 kilograma ne vodi računa o sebi ili ima problema s hormonima – glasila je poruka koju je dobila od pratiteljice i podijelila na storyju.

Saška nije ostala dužna na ovaj komentar pa je napisala poduži odgovor.

– Prva i osnovna stvar, jako je bitno da u svakodnevicu vratimo osjećaj za sramotu. Ženi koja je tek rodila i kojoj se život promijenio iz temelja nije prikladno govoriti ovakve stvari, vršiti pritisak i time poticati razvoj niza psiholoških problema – napisala je Saška.

Zatim je objasnila problem s kojim se susrela. Naime, netom nakon poroda je odmah izgubila 15 kilograma, što je potaklo da ode na pretrage.

– Nije me bilo nekoliko dana jer sam saznala da imam autoimunu bolest, poznatiju kao Hašimoto. U pitanju je usporeni rad štitne žlijezde. Ne bih pisala opširnije, niti sam trenutno raspoložena za takve teme, pokušavam izvući najbolje iz situacije! Sram vas bilo – navela je Saška.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti