Ova tri horoskopska znaka najviše se vole svađati

Piše: L. K. P.

Različiti ljudi imaju različit temperament. Neki ostaju mirni čak i kada se svijet oko njih raspada, a drugima su i najmanje sitnice povod za svađu.

Astrolozi kažu da na nečiju sklonost prema svađanju utječe i horoskopski znak. Postoje trenuci u kojima se neki horoskopski znakovi jednostavno ne mogu suzdržati i počnu se svađati prije nego drugi.

Tri horoskopska znaka astrolozi su izdvojili kao najveće svađalice.

Lav

Lavovi su po prirodi često dramatični, pa im nije problem započeti svađu čak i kada se situacija može mirno riješiti. Oni pronađu način kako preuveličati i intenzivirati cijelu priču, pogotovo ako ste ih pogodili u neku njihovu ranjivu tačku.

U svađama će lavovi ponekad i prijeći granice, a najbolji način da završite svađu s lavovima je taj da prvi popustite i da pokušate shvatiti gdje su stvari pošle po zlu kako biste izbjegli slične situacije u budućnosti.

 

Bik

Jedna od karakteristika bikova je tvrdoglavost. I dok možda neće započeti svađu prvi ili bez ikakvog povoda, jednom kada svađa počne baš zbog te tvrdoglavosti u stanju su svađati se satima.

Osim toga, bikovi neće tako lako priznati da su u krivu. Oni su zapravo jako uvjereni u svoju nepogrešivost.

 

Škorpion

Razgovor sa škorpionima može se pretvoriti u žestoku raspravu vrlo brzo, prije nego što uopšte shvatite da on ide u smjeru svađe.

Kada se svađaju, škorpioni nerijetko izgovaraju bolne stvari, zbog kojih onda i druga strana eksplodira. Jednostavno, u svađama ne vole propustiti priliku da kažu nešto što bi osobu s kojom se svađaju moglo povrijediti.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti