10 slavnih parova koji su prekidali i mirili se: Nisu samo Ben i Jennifer

Piše: L. K. P.

 

Prekid veze nešto je s čime će se gotovo svi suočiti bar jednom u životu. No u nekim slučajevima prekid nije kraj veze, a ni slavne osobe nisu imune na davanje novih prilika i povratak starim ljubavima.

Posljednji u nizu o čijem se pomirenju šuška su Shawn Mendes i Camila Cabello. Iako službene potvrde nema, nakon što su fotografi snimili pjevača i pjevačicu kako se za vrijeme šetnje New Yorkom drže za ruke, opet su počela nagađanja o njihovu pomirenju.

Podsjetimo, Cabello i Mendes bili su prijatelji prije nego što su započeli vezu koja je trajala dvije godine. Prekid su objavili unovembru 2021. godine i tada su poručili da će nastaviti biti prijatelji.

Prije mjesec izvor blizak paru rekao je kako još pokušavaju odlučiti trebaju li se pomiriti. U svakom slučaju, provode vrijeme zajedno, a držanje za ruku mnogima je znak da su se odlučili za pomirenje. Dok se ne pojave službene informacije, prisjetit ćemo se još nekih slavnih parova koji su se mirili i prekidali.

 

Jennifer Lopez i Ben Affleck

 

Par koji je davanjem nove šanse ljubavi privukao veliku pažnju javnosti bili su Jennifer Lopez i Ben Affleck. Njihova (prva) veza počela je 2002. godine, pale su i zaruke, a 2004. dogodio se prekid.

Gotovo dva desetljeća kasnije par je zajedno stigao na filmski festival u Veneciji, gdje su bili pravi mamac za poglede. Grlili su se, držali za ruke, dijelili poljupce i jasno dali do znanja da misle ozbiljno. Kasnije su to i potvrdili vjenčanjem.

Njih dvoje samo su jedan od parova koji je dao novu šansu svojoj vezi i potvrdio činjenicu da prekid veze ne znači da će partneri ostatak života provesti razdvojeni.

 

Princ William i Catherine Middleton

Jedan je od najpoznatijih primjera takve situacije ljubavna priča princa Williama i Catherine Middleton, koji su prekinuli 2007. godine, ali nakon nekoliko mjeseci razdvojenosti pomirili su se i svoju su ljubav okrunili brakom 2011. godine.

John Legend i Chrissy Teigen

U istoj situaciji našli su se John Legend i Chrissy Teigen. Ipak, njihov prekid bio je poprilično kratak. Poznati pjevač prekinuo je sa slavnom manekenkom dok je bio na turneji, no taj je raskid trajao samo jedan dan. Kasnije je rekao da je prekid bio posljedica velike količine stresa i posla. Srećom, današnja supruga i majka njihove troje djece odmah mu je rekla kako misli da ne bi trebali prekidati. Vjenčali su se 2013. godine.

Justin Timberlake i Jessica Biel

Justin Timberlake i Jessica Biel počeli su hodati 2007. godine, a prekinuli su u martu 2011. Nekoliko mjeseci kasnije pjevač je u jednom intervjuu rekao da je ona jedna od najznačajnijih osoba u njegovu životu i da mu je razgovor o prekidu prebolan. Par se pomirio u oktobru 2011., vjenčao godinu kasnije i sada imaju dva sina.

Pink i Carey Hart

Pjevačica Pink i njen suprug Carey Hart prekidali su nekoliko puta, a prekidi su, čini se, ojačali njihov odnos. Kako je svojedobno izjavio Hart, ponekad je potrebno napraviti nekoliko koraka unatrag da bi osoba krenula naprijed.

Dax Shepard i Kristen Bell

Iako su danas u sretnom braku, glumci Dax Shepard i Kristen Bell prekinuli su samo tri mjeseca nakon što su se počeli viđati 2007. godine. Glumac je današnjoj supruzi rekao da je divna, ali da on on još uvijek izlazi i s drugim ljudima. No ubrzo nakon prekida shvatio je da je pogriješio, nazvao je i vratio se. Vjenčali su se 2013., imaju dvije kćerke, ali glumica kaže da ga tu i tamo podsjeti da su zamalo otišli u različitim smjerovima.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti