Horoskopski prijatelji koje prve zovemo kada se nešto desi

Piše: L. K. P.

Zamislite situaciju u kojoj želite ići na svadbu, ali nema vam ko pričuvati djecu. Ko je vaš SOS poziv, osoba koja nikad neće propustiti priliku da vam pomogne? Ili, primjerice, treba vam razgovor u sitnim satima, nakon što je slomljeno srce ponovno zaboljelo?

Pravo je bogatstvo u životu imati baš takve osobe, najbolje prijatelje s kojima je život ljepši, ugodniji i veseliji. Takve su osobe obično rođene u četiri najposvećenija horoskopska znaka, govori astrologija.

One će vas uvijek staviti na prvo mjesto, obuti vaše cipele i s vama proživjeti sve lijepe, ali i teške trenutke. U nastavku provjerite koji su to znakovi.

 

  1. Rak

Rakovi su pravi primjer iskrene empatije. Oni će na vaš problem gledati kao na svoj vlastiti i prekinuti sve što su radili kako bi vas spasili iz nevolje. Osobe rođene u ovom znaku su intuitivne, nježne, romantične i vrlo komunikativne. Odlično slušaju, zaključuju i analiziraju, a ako imate problem s međuljudskim odnosima – tu će vam rakovi najbolje pomoći.

Iako rakove možete zvati u bilo koje doba dana i noći, budite pažljivi sa savjetima koje vam dijele, jer oni ponekad mogu biti daleko od realnosti. Rakovi ne rade to namjerno, već su vječni optimisti koji svijet gledaju kroz ružičaste naočale, a život je ipak malo kompliciraniji.

 

  1. Djevica

Kraljice analize uvijek znaju šta je najbolje za ljude do kojih im je stalo. Čak i kad se moraju ustati u sitne jutarnje sate kako bi vas izvukle iz nevolje. Ako u životu imate djevicu, vjerojatno je upravo ona vaš SOS poziv.

Jedna od najvećih kvaliteta ovog horoskopskog znaka jest njihova istinska dobrota koju možete vidjeti u njihovim djelima. One vam nikad neće dati nešto kako bi tražile zauzvrat, već će sve učiniti iz srca i najbolje namjere. Nekim ljudima je svojstveno pomagati, a nakon toga očekivati dobra djela zauzvrat – djevice su potpuna suprotnost tome.

 

  1. Škorpije

Škorpije su poznati po odanosti svojim najmilijima. Osobe rođene u ovom znaku elegantni su primjer borca za pravdu, a njihova strast i intenzivan karakter, stavili su ih na listu najboljih horoskopskih prijatelja, onih koje možete nazvati u bilo koje doba dana i noći.

Osim toga, izrazito su realni, inteligentni i analitični pa će pronaći najbolje rješenje za vaš problem. Ako je situacija drugačija i nešto slavite, osobe rođene u znaku škorpije, najbolje će podići atmosferu i u svega nekoliko minuta organizirati party za pamćenje.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti