Salma Hayek čestitala rođendan najvažnijem muškarcu

Piše: L. K. P.

“Happy birthday mi amor, you are my sunshine, my warmth, my light, my strength, my joy, my love’, napisala je slavna glumica ispod fotografije na kojoj ljubi supruga u obraz.

Salma Hayek dugo je čekala na “onog pravog”, a onda joj se sve posložilo u 39. godini života, o čemu rado govori.

-Voljela bih da sam znala dok sam bila mlađa da ću se jednog dana ludo zaljubiti u savršenog muškarca. Bila sam toliko u strahu da ću ostati sama da sam izlazila s muškarcima s kojima nisam trebala. Jednostavno postaneš očajan i počneš vidjeti divne stvari na lošim dečkima. No, voljela bih da sam si mogla reći da ohladim malo. Trebala sam reći: Ne brini, upoznat ćeš savršenog supruga koji će te obožavati. Poštedila bih se mnogih životnih drama”, otkrila je Salma Hayek svojevremeno za Allure.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Svog budućeg supruga, francuskog milijardera i čelnog čovjeka Keringa, druge najveće luksuzne kompanije, koja u svojem portfoliju drži brendove poput Guccija, Balencijage, Yves Sainta Laurenta i mnogih drugih – Francoisa Henrija-Pinaulta – Salma je upoznala još 29. aprila 2006. u Veneciji, na otvorenju palače Grassi.

Već 2007. par je dobio svoje prvo i jedino zajedničko dijete, kćerkicu Valentinu Palomu, a sudbonosno “Da” izrekli su tri godine od prvog susreta, 14. februara 2009. godine.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti