Svi se pitaju da li je “Elvis” kleknuo pred kćerku Cindy Crawford: Njegova bivša se tome nadala 10 godina

Piše: L. K. P.

Sve su glasnija nagađanja da je glumac Austin Butler (31) zaprosio svoju djevojku, manekenku Kaiju Gerber (21), kćerku supermodela Cindy Crawford (57).

Glasine o zarukama počele su kolati ranije protekle sedmice kada je Instagram profilu pod nazivom Deuxmoi objavljena anonimna prijava da je jedan od najperspektivnijih mladih glumaca u Hollywoodu, koji je utjelovio i kralja rocka Elvisa, navodno kleknuo pred ljepoticu još u aprilu, no nisu htjeli izazivati pažnju.

Par je nedavno viđen na večeri s njenim roditeljima, Cindy i ocem Randeom Gerberom u Kaliforniji, no manekenka nije imala prsten na ruci. Ipak, zajednička večera s roditeljima mnogima je bila svojevrsna potvrda zaruka i zabava povodom istih. Portal Page Six tvrdi kako se par ipak nije zaručio, što su pak saznali od svog neimenovanog izvora.

Ubrzo nakon što se rastala od glumca Jacoba Elordija u novembru 2021., Kaia se počela družiti s Butlerom, koji je bio u vezi s kolegicom Vanessom Hudgens (34) više od devet godina dok nisu prekinuli u januaru 2020.

Kaia i Butler prvi su put potaknuli glasine o romansi u decembru 2021. kada su fotografirani kako zajedno pohađaju sat joge, a kasnije su viđeni kako odlaze na godišnji odmor. Prvi službeni izlazak kao par imali su na Met Gali 2022. godine, a Austinovi obožavatelji od samog početka kritiziraju nasljednicu jedinstvene Cindy.

‘Poznata je samo zahvaljujući roditeljima’, ‘Vanessa je barem imala karijeru’, ‘Zamisli da te muškarac ne zaprosi devet godina, a onda klekne pred drugu nakon godinu’, ‘Jadna Vanessa’, ‘Poznata je samo zato što je lijepa’, samo su neki od komentara koji su se mogli pročitati na društvenim mrežama.

Vanessa se nedavno zaručila za igrača bejzbola Colea Tuckera u romantičnom Parizu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti