Sjećate li se mlađeg brata Tonyja Cetinskog: Osim što se pohvalio trbušnjacima, evo gdje je danas i šta radi

Piše: L. K. P.

Mlađi brat Tonyja Cetinskog odlučio je da provede dan na plaži, pa je odmah objavio i fotografiju na kojoj pozira u plićaku. Mnogi su primijetili njegovo isklesano tijelo.

Muzičar Matteo Cetinski na Instagramu je objavio fotografiju s kupanja i pokazao svoje mišiće.

– Naježio mi se trbuh od hladnog mora – napisao je Matteo, a u komentarima mu se javila i voditeljica Barbara Kolar koja mu je napisala: – Pa baš si mislim – i dodala emotikone ruke s mišićima i smajlić sa srcem u očima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matteo M. Cetinski (@matteo.cetinski)

Tony Cetinski i njegov mlađi brat Matteo oboje su krenuli istim putem, muzikom, a oduvijek su jedan drugome velika podrška u svemu. Iako ne poziraju zajedno često, zbog čega nema puno njihovih zajedničkih fotografija, jako su bliski. Braća Cetinski nedavno su brojne fanove iznenadili simpatičnom zajedničkom fotografijom koju je na svom profilu objavio Matteo.

– Ovako je nekako naopačke izgledala 2022. Meni najgora godina u životu. Al’ okrenuli smo joj stražnjice i gledamo naprijed, a neka nam leđa uvijek čuvaju žene. Jer su jači i opasniji spol! Trdo sprida i gremo vajka zgoru – napisao je muzičar i dizajner.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matteo M. Cetinski (@matteo.cetinski)

– My little bro. I love my little bro – komentirao je Tony bratu.

Inače, Matteo se osim muzikom, bavi i dizajnom interijera, ali i nakitom, restauracijama namještaja, slikarstvom…

– Nekome je to meditacija, nekome je to joga, nekome crkva. Meni je to ono kad uhvatim kist ili kad radim nešto rukama odmorim se od mozga – otkrio je u jednom intervjuu.

Pročitajte još