Sarah Jessica Parker u Dolce and Gabbana haljini zablistala na crvenom tepihu

Piše: Redakcija

Na premijeri HBO serije “Divorce” glumica, Sarah Jessica Parker, pojavila se u izdanju princeze i crveni tepih učinila bajkovitim.

Stil i modna izdanja glumice, nakon serije “Seks i grad”, uvijek su pod budnim okom ljubitelja mode, a za ovu priliku izabrala je ljubičastu Dolce and Gabbana haljinu od čipke. Midi haljina sječena po torzou na struku, popu dugačke kragne, ukrašena je višebojnim nakitom i “kamenčićima”. U dijelu suknje, ova zvonasta haljina ima više slojeva, pa glumica izgleda kao da se spremila za bal.

Plavu plišanu nanognicu i cipele boje bakra, glumica je uklopila uz svjetlucave detalje na čarobnoj haljini. S mnogo narukvica i prstenja, šminkom koja naglašava svijetle oči i kosom skupljenom u punđu, Sarah nas je na trenutak vratila u prošlost i podsjetila na obožavanu Kerry iz serije “Seks i grad”.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti