Kako je Bjela osvojio fotomodela: Ljubavna priča koja traje skoro 30 godina

Piše: L. K. P.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs i Damir Dervišagić

Dragan Bjelogrlić skoro je tri decenije u braku sa suprugom Majom. Zanimljivo je da je njihova ljubav, iako Maja nije glumica, počela pred kamerama, a onda i u stvarnom životu.

Upoznali su se devedesetih godina, kada je Bjela već bio proslavljeni glumac, a Maja studentica engleskog jezika i književnosti i model. On je tada bio angažovan za reklamu za jednu kuću koja se bavi proizvodnjom kuhinjskog nameštaja. Ta prilika, ispostaviće se, bio je njegov put do Majinog srca.

– Kad sam, nekoliko mjeseci nakon što smo se upoznali, dobio ponudu da snimim reklamni spot za kuhinjski nameštaj, za koji mi je trebala partnerica, sjetio sam se Maje. Nisam bio siguran da li je uopšte u Beogradu, ali imao sam sreću da je baš tada došla na jesenji ispitni rok, pa sam je angažovao da glumi u reklami, rekao je Bjelogrlić u jednom intervjuu.

Tako su njih dvoje pred kamerama glumili ljubavni par, a ubrzo to zaista i postali. Na Dan zaljubljenih 1996. godine su se vjenčali.

Maja je prethodno živjela i radila u Beču i Parizu, bila na naslovnicama čuvenih modnih magazina kao što su Elle i Marie Claire, nosila revije poznatih dizajnera. A pošto je studirala engleski jezik i književnost, jedno vrijeme je radila kao prevodilac. Nakon što se udala za Bjelu odlučila je da napusti modeling.

Danas su Bjela i Maja 27 godina zajedno. U julu 1996. godine su dobili kćerku Miu, a u aprilu 2000. godine sina Alekseja.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti