Za Nedu Ukraden vrijeme je stalo: Otkrila medotu savršenog izgleda

Piše: L. K. P.

Neda Ukraden iza sebe sada ima više od pet desetljeća vrlo uspješne karijere. Osim pjesmama i koncertima, uvijek je privlačila pažnju i svojim vječno mladolikim izgledom

– Bila sam trudnica koja je jako dobro podnosila trudnoću. Jela sam sve što je trebalo, bjelančevine, a strašno puno sam jela salate. Ne znam kako sam se od te ribe i salate toliko udebljala. Imala sam 52 kilograma kada sam ušla u trudnoću i 74 kada pred porođaj. Ali sam željela izbjeći samo jedno: nisam željela izgledati kao očajna trudnica, ispričala je Neda Ukraden za srbijanske medije.

Danas itekako vodi računa o svom izgledu i liniji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

– Svaki dan, ili svaki drugi odradim svoj ‘tabata workout’. Vodim računa koliko je moguće’, poručila je i dodala: ‘Nema cigareta, alkohola, prežderavanja. Ali ne može čovjek da vodi baš uredan način života kada si po 8 sati na putu. Kada sam kod kuće sama spremam. Obožavam kuhati i nije mi svejedno što jedem, istaknula je Neda.

Dotakla se i onog što je potrebno da bi neko imao impozantnu karijeru. Kazala je da je sreća je potrebna, ali da se za sreću mora izboriti.

– Jer ako vam je Bog dao šansu, a dao vam je čim imate talent, kao i ljubav prema muzici, onda je potrebno malo zgrabiti te trenutke takmičenja, audicija. Ljudima se vrlo često to ne da. Drugo, mnogi su počeli karijeru u kavani i tamo će i završiti, a mogli su mnogo više. Možda su bili zadovoljni ispodprosječnim plasmanom vlastitog talenta. Ali tu je nezahvalno biti i sudac i davati savjete. Neko voli toplinu doma, a karijeru propušta nekima poput mene koji su cijeli život na cesti, objasnila je pjevačica.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti