Kraj braka Tare Thaller i Farisa Pinje: Razvode se nakon godinu i po, odluku donijeli zajedno

Piše: L. K. P.

Hrvatska glumica Tara Thaller i njen suprug Faris Pinjo razvode se nakon godinu i po braka, potvrdio je njegov menadžer za hrvatske medije.

Razlog su prema svemu sudeći brojne poslovne obveze koje su dovele do njihovog udaljavanja, a brak su navodno okončali sporazumno i bez svađe. Par se u tajnosti vjenčao u decembru 2021. u Zagrebu, a upoznali su se na sarajevskoj Akademiji scenskih umjetnosti, a u početku su bili samo kolege.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tara Thaller (@tara.thaller)

Mlada Zagrepčanka proslavila se ulogom u HBO-ovoj seriji „Uspjeh“, a zaigrala je i u serijama Čuvar dvorca i Pogrešan čovjek. Takmičila se i u showu HRT-a Zvijezde pjevaju, gdje je zajedno s pjevačem Dinom Jelusićem osvojila prvo mjesto. Tara Thaller je 2019. proglašena najljepšom Hrvaticom u Indexovom izboru, a 2021. godine bila je također u finalu glasanja.

Faris je hrvatskoj publici poznat iz 2015. godine po nastupu u regionalnom talent showu X Factor Adria, a Tonči Huljić ga je tad svrstao u grupu 9 Control, u sklopu koje je nastavio natjecanje.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti