Aniston pokazala bore i sijede: Nadam se da će ostati takva

Piše: L. K. P.

Jennifer Aniston (54) dobila je brojne pohvale nakon što je na društvenim mrežama pokazala sijede pramenove i bore na licu što su sasvim uobičajene pojave.

Glumica je objavila video u kojem pokazuje svoje proizvode za njegu kose LolaVie, a za ovu je priliku Jennifer odjenula je ležernu kombinaciju sportskih tajica i majice.

Osim toga, prednji dio kose maknula je s lica i pohvalila se sijedim pramenovima, a fanovi su se ubrzo javili u komentarima oduševljeni ovim potezom.

– Nadam se da će Jennifer ostati prirodna. Ovako je mnogo atraktivnija, Prelijepo je vidjeti ženu koja ne robuje standardima ljepote, Ovim malim potezom si me ohrabrila da prihvatim sebe takvu kakva jesam – pisali su joj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Inače, glumica je u nedavnom intervjuu za AFP progovorila o tome kako se serija ‘Prijatelji’ vjerovatno u današnje vrijeme ne bi emitirala u udarnom terminu.

– Bilo je stvari koje zaista nismo uradili namjerno. Možda smo negdje pogriješili, ali danas je publika osjetljivija. Neke scene bi vjerovatno bile meta ‘cancel’ kulture – rekla je tada Jennifer koju svi poznaju kao Rachel iz popularne serije.

Jednom je prilikom za časopis Allure pozirala u Chanelovom mini bikiniju iz 1996. godine. Njena naslovnica oduševila je javnost, a mnogi nisu prestajali pričati o mučnoj borbi koju je prošla.

Glumica je priznala kako je žarko željela postati majka te se zbog problema s neplodnošću podvrgnula IVF-u, a pila je i kineske čajeve, no ništa joj nije pomoglo.

Pročitajte još