Ova frizura odlično je rješenje za vlasnice tanke kose jer daje volumen

Piše: L. K. P.

Olivia Wilde, 39-godišnja glumica i rediteljica, već je godinama vjerna dugoj kosi, no sada se i ona odlučila za uvijek dobrodošlo osvježenje looka.

Zgodna Olivia odlučila se osvježiti frizuru cool šiškanja koje su se pokazale izvrsnom idejom jer u prvi plan ističu oči i jagodice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mara Roszak (@mararoszak)

Duže, stepenasto ošišane šiške mogu se stilizirati na više načina, a odlično su se stopile s Olivijom slojevito ošišanom kosom prošaranom prirodnim pramenovima.

Frizura modernog shaggy stila pokazala se fantastičnim izborom za redateljicu filma ‘Don’t Worry Darling’, te se svojim novim lookom pohvalila i na Instagramu.

Radi se o frizurama koje su ošišane u slojevima kako bi se postiglo više volumena, a posebno su dobra ideja za sve dame koje žele bujniju kosu. Osim toga, imaju i prednost da nisu teške za stiliziranje i imaju tu jednu posebnu, cool vibru.

Inače, nije se samo Wilde odlučila za vječne šiške uoči ljeta. I Reese Witherspoon se prije nekoliko sedmica oglasila na Instagramu kako bi pokazala svoj novi look i podijelila svoju ljubav prema Jugu gdje je rođena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

Zvijezda Big Little Lies nosila je crnu majicu bez rukava, zlatne naušnice i elegantne šiške koje su prelazile obrve.

Njeni slavni prijatelji bili su oduševljeni ovom promjenom pa je npr. glumica Kerry Washington napisala: ‘Volim šiške!’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ava (@avaphillippe)

Trendu nije odoljela ni još jedna plavuša, pa je svoju frizuru 23-godišnja Reeseina kćer Ava Phillippe osvježila kratkim šiškama koje joj također izvrsno pristaju.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti