Najmlađi sin Brene i Bobe neprepoznatljiv: Smršao 50 kilograma, nakon najnovijih fotografija djevojke oduševljene

Piše: L. K. P.

Viktor Živojinović, najmlađi sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića dugo se borio sa viškom kilograma, a onda je odlučio promijeniti život iz korijena.

Prije nekoliko godina imao je problema s viškom kilograma, ali je uz pomoć pravilne ishrane i napornih treninga uspio smršati čak 50 kilograma. Danas je, bar kako kažu brojne žene, pravi frajer.

Foto: Pixsell / Antonio Ahel

No Viktor ni tu ne planira stati već je nastavio skidati kilograme, pa su ga tako mnogi jedva prepoznali na nedavnom majčinom koncertu.

Naime, došao je podržati svoju majku, a fotografi su ga opkolili kako bi ga fotografirali iz svih uglova. Bio je vidno raspoložen te im nasmiješeno pozirao i ispunio njihovu želju.

Za ovu priliku izabrao je traperice i sako, dok je na nogama nosio tenisice, a na licu naočale za vid. Po komentarima žena možemo zaključiti da je mladi Viktor itekako njihov miljenik, ali osim toga je i uspješan biznismen.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti