Kardigan – savršen modni komad za slojevito oblačenje

Piše: Redakcija

Na sreću djevojaka koje se za vrijeme hladnijih dana vole slojevito oblačiti, a pritom izgledati trendi i ženstveno – dugi kardigani ove sezone su se opet vratili u modu. Ove će sezone vladati dućanima, a s tim da su izrazito nosivi važno je zapamtiti neka osnovna pravila za nošenje ovog udobnog i efektnog modnog komada.

1. Kao i sve duge stvari, izrazito dugi kardigani najbolje pristaju visokim djevojkama.

2. Niže djevojke mogu nositi kardigane do koljena, ne duže.

3. Djevojke s viškom kilograma ispod kardigana ne bi smjele nositi vrećastu odjeću -uske tamne hlače ili suknja te efektna majica ili lepršavi top s V-izrezom izgledat će super na punijoj figuri.

4. Uvijek pogledajte kako kardigan izgleda s leđa. Iako se na prvu čini kako će prekriti sve nedostatke, mnogi materijali i krojevi istaknut će široke bokove.

5. Želite li dodati ženstveni štih svom stajlingu i vizualno stvoriti obline – odaberi asimetrične modele dugih kardigana.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti