Najluksuzniji modni show: Versailles postao modna pozornica, Beckhamovi gledali reviju iz čamca

Piše: L. K. P.

 

Versailles je postao modna pozornica, u nestvarno lijepom ambijentu uz nekadašnju francusku kraljevsku rezidenciju, svoj je modni show u sklopu pariške Sedmice mode održala modna kuća Jacquemus. Uspješni 33-godišnji modni kreator Simon Porte Jacquemus predstavio je novu kolekciju nadahnutu zlosretnima princezom Dianom i kraljicom Marijom Antoanetom, a pista kojom su kročile manekenke bila je uređena uz samo versajsko jezero, pa su ugledni gosti, kao što su modna dizajnerica Victoria Beckham i njen suprug, bivši nogometaš David Beckham, na reviju doplovili čamcem na vesla (naravno, nisu sami veslali), a iz čamca su je i pratili.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus)

Beckhamovi su se odlično uklopili u luksuzni show s dozom dekadencije; Victoria je bila elegantna u dugačkoj, asimetričnoj svilenoj haljini puderaste boje s volanima i tankim naramenicama, a izgled je upotpunila glomaznom crnom torbom i visokim sivoplavim čizmama otvorenih prstiju. David je bio u bež lanenom odijelu, a obuo je sandale otvorenih prstiju. Show su došle pogledati i model Emily Ratajkowski te glumice Eva Longoria i Monica Bellucci, ali i Tina Kunakey, kako se čini, uskoro bivša supruga glumca Vincenta Cassela, bivšeg supruga Monice Bellucci.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus)

Reviju su nosila najjača manekenska imena današnjice, pa su uz jezero u čipkastom donjem rublju i neobičnim, napuhnutim mini haljinama prošetale Gigi Hadid i Kendall Jenner. Daily Mail je primijetio kako je Beckham prestao fotografirati kad je Gigi prolazila pored njih te podsjetio da je poznata manekenka, zajedno sa sestrom Bellom, nosila Victorijinu reviju prošle godine.

Kako piše France 24, u skladu sa svojim neovisnim duhom Jacquemus je reviju, koja je proglašena vjerovatno najluksuznijom ove sezone, namijenio svim rodovima i održao je jedan dan nakon što su završile službene revije muške odjeće u Parizu. Među odjevnim kombinacijama bilo je dosta domoljubnih detalja, uključujući crvene, bijele i plave haljine, kratke i prozirne s prednje strane te ukrašene dugim šlepovima. “Volim svoju zemlju i ponosan sam na nju”, rekao je Jacquemus.

Pročitajte još