Proslavila se kao žena sa najvećim prirodnim grudima u Holivudu: Sada je toliko smršala da od oblina nije ostalo gotovo ništa

Piše: L. K. P.

Christina Hendricks na svom je Instagram profilu podijelila jnekoliko fotografija na kojima je u maloj crnoj haljini. Glumica vidno izgleda mršavije nego prošle godine, a svakako drugačije nego što je pamtimo iz serije “Mad Men” ili nedavnog Netflix-ovog hita “Good Girls”.

Glumicu su optužili, s obzirom na to da je brzo izgubila na kilaži, ​​da je sigurno prešla na Ozempic, kontroverzni lijek za dijabetes koji se u Holivudu najviše koristi za mršavljenje.

“Doslovno svi su na toj drogi”, “Molim te prestani, previše si smršala”, “Premršava si”, neki su od komentara ispod njenih fotografija.

Christina je danas, kako kaže, sretno razvedena žena koja je 2019. odlučila da potpiše papire za razvod. Zabavlja se s prijateljicama, a mnogi kažu da o novom muškarcu ne razmišlja.

S bivšim suprugom, glumcem Jofreyem Arendom razvela se nakon 10 godina braka, a vijest su tada zajedno objavili.

– Prije 12 godina mi smo se zaljubili i postali partneri. Zbližili smo naše porodice, smijali se, imali predivne prijatelje i bili blagoslovljeni nevjerovatnim prilikama koje su nam se pružile. Danas, zajedno krećemo korak dalje, ali odvojenim putem.

Uvijek ćemo biti zahvalni na ljubavi koju smo dijelili i uvijek ćemo zajedno raditi na tome da se brinemo o našim psima. Iskoristit ćemo vrijeme da ponovo pronađemo sebe u ovom prelaznom periodu i zahvaljujemo vam na vašem strpljenju i podršci, napisali su tom prilikom.

Pročitajte još