Šal kao ultimativni modni dodatak za hladnije dane

Piše: Redakcija

Šal je modni dodatak bez koji ne može proći niti jedno temperaturno škrto godišnje doba. Uvijek je poželjno imati bar nekoliko njih u ormaru, različitih boja, debljina i materijala kako bi nam se primjereno uklopili uz različite kapute i jakne.

Dugi, vuneni, šal većina žena posjeduje u svom ormaru. Sa njim nema greške. To je modni dodatak koji je, slobodno možemo reći, uvijek u modi. Namotajte nekoliko puta oko vrata, obucite jaknu i spremne ste.

Ako volite jače boje, smjelo „razbijte“ monotoniju. Vjerujte, u vašim bojama uživaće i prolaznici. Dovoljna su vam dva moćna šala i bit ćete u trendu. U moru različitih boja i modela vjerujemo da ćete naći nešto za sebe.

Šal dozvoljava da se obučete najobičnije, a on će odraditi posao umjesto vas i daće vašem stilu karakter kakav vi želite.

Birajte nježne pastelne boje za ove tmurne dane.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti