Glumica Amy Adams zbog dubokog dekoltea rizikovala modnu katastrofu

Piše: Redakcija

 

Na premijeri svog novog filma u Londonu, glumica Amy Adams odlučila je modno rizikovati pojavivši se u delikatnoj haljini dubokog dekoltea.

Glumica, koja u novom filmu ‘Arrival’ tumači lik doktorice Louise Banks, pridružila se filmskim kolegama na crvenom tepihu u odvažnoj haljini grčkog stila u kojoj se na trenutke susretala s ozbiljnim problemima.

Ova haljina od delikatne tkanine otkrivala je dubok dekolte, a zbog izazovnog proreza i vjetrovitog londonskog vremena glumica se pred okupljenim fotografima morala spašavati od moguće modne katastrofe, prenosi Daily Mail.

Haljina je djelo modne kuće Valentino, a predstavljena je u sklopu couture kolekcije. Njena glavna posebnost, osim izazovnog dekoltea leži u detalju velikih leptira smještenih u podnožju kreacije. Tanke naramenice, koje su strateški pokrivale grudi, pojačane su detaljem trake preko jednog ramena, dok je stražnji dio haljine pružao pogled na Amyna gola leđa.

Elegantnu, a ujedno i izazovnu haljinu Amy je kompletirala nakitom u znaku prstenja i sedefastih naušnica koje su izvirivale iz valovite frizure. Po pitanju make-upa, glumica se odlučila za bronzane tonove koji su laskali njenoj aristokratski bijeloj puti i zelenoj boji očiju.

Pročitajte još