Stil Kate Middleton kao inspiracija u modnim odabirima: Ovakav stajling može iskopirati svaka dama

Piše: I. H.

Jesen je došla prije nešto više od mjesec dana, a sa njom i modni trendovi u kojima dominiraju neutralne boje i dezeni, što Kate Middleton veoma dobro zna.

 

Svakim novim pojavljivanjem u javnosti princeza od Walesa iznova oduševi stajlingom koji je potpuno ležeran a opet efektan, zato stil Kate Middleton može iskopirati svaka dama.

Buduća kraljica vrijedno radi posljednjih dana, pa je tako nedavno posjetila Centar za podršku tatama.

 

 

Supruga princa Williama provela je dobar dio dana u prirodi i na travnjaku, u igri i šalama s mališanima, a za ovu priliku je odabrala stil koji odstupa od njenog uobičajenog načina odijevanja.

Ipak, ovakvim modnim izborima čini se da je vjerna ove jeseni te da je riješila da visoke potpetice i uske haljine sačekaju neke toplije dane.

 

Kate je sada predstavila vrlo ležeran outfit za svaki dan, sličan onom koji nose djevojke širom svijeta u jesenjoj sezoni. Njen izbor bile su farmerke ravnog kroja, komad od tamnog jeansa, koje je kombinovala s Erdem bijelim džemperom s horizontalnim prugama.

 

Ono što posebno izdvaja ovu odijevnu kombinaciju je lagana parka jakna u smeđoj boji. Princezin jednostavan komad s velikim džepovima je veoma praktičan i slične jakne su izuzetno popularne svake jeseni širom svijeta, jer su zgodne za svakodnevne prilike, a Kate je svoju kombinovala sa Chelsea čizmama.

 

Stil Kate Middleton je toliko jednostavan posljednjih mjeseci da ga svaka djevojka može iskopirati, jer u ormaru ima iste ili makar slične komade odjeće.

Pročitajte još