Kćerka Monice Bellucci otkrila kako je majka utjecala na njezinu karijeru

Piše: I. H.

Deva Cassel je već stvorila svoje ime u modnom svijetu saradnjama s brojnim poznatim brendovima, a majka je utjecala na njezino shvatanje mode. Iako kaže da će krojiti život prema vlastitim pravilima, Deva otkriva da su joj roditelji dali nekoliko korisnih savjeta kojih se drži.

 

Kćerka Monice Bellucci i Vincenta Cassela ušla je u svijet modelinga s 15 godina, a od tada je nosila revije za brojne poznate brendove, kao što su Dolce&Gabbana te Jacquemus.

Osim šetanja modnim pistama, može se pohvaliti titulom ambasadorice brenda Cartier, a nedavno je i glumila u talijanskom filmu ‘La Bella State’ i ima ugovor s Netflixom za seriju ‘The Leopard’.

Uspješna 19-godišnjakinja na svom putu vodi se savjetima popularnih roditelja, a neke od njih otkrila je za novi časopis čiju naslovnicu krasi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Deva Cassel (@devacassel)

“Naučili su me da uvijek gledam naprijed, da se uvijek zaštitim, da uvijek budem ljubazna i da zadržim čuđenje”, otkrila je Talijanka s naslovnice četvrtog izdanja časopisa Gen V, prije poznatog kao Mini V.

S obzirom na to da joj je majka, prema mišljenju mnogih, jedna od najljepših i najzanosnijih žena svih vremena, te s impresivnom karijerom u modelingu i glumi, Deva može pratiti jasno utaban put kojim je ona kročila. Glumačke savjete sigurno joj daje i otac Vincent Cassel, a koji potpisuje razne nagrađivane filmove, među kojima se nalazi i ‘Crni labud’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Deva Cassel (@devacassel)

Uz razne neočekivane situacije koje su se njezinim roditeljima našle na putu, Deva kaže da može učiti iz njihovog primjera, te da su joj savjetovali da uvijek živi prema vlastitim pravilima, no da ne zaboravi poštivati ljude i okolinu u kojoj se nalazi.

 

“Ne bavim se glumom zbog roditelja. Moje će iskustvo biti drugačije, a tako i treba biti. Ne moram izgledati ili biti dobra kao bilo ko drugi da bih mogla raditi nešto u čemu uživam”, istakla je ranije za španski Elle, upoređujući svoju s karijerama svojih roditelja.

Međutim priznala je da je Bellucci nadahnula njezin modni put: “Sjećam se kako sam listala mamine ogromne modne knjige koje je držala u kući od kad znam za sebe. Sve je bilo tako njegovano i lijepo. Znala sam da želim raditi u toj industriji u nekom trenutku svog života, ali definitivno nisam očekivala da ću je ovoliko voljeti i od toga živjeti.”

Pročitajte još